Nyheter

Landnigsside for Flow Group

Landnigsside for Flow Group
Landnigsside for Flow Group

04.12.2017: Across har utarbeidet ny kamapanje og landingsside for Flow Groups Business Partner konsept. Samtidig har vi laget en webkampanje for Business Partner konseptet på vvsforum.no. Se flow-group.no/partner for kampanjesider.

Lederskap i Flow Group

Lederskap i Flow Group
Brosjyre for management i Flow Group

18.09.2017: Lederskap i Flow Group - Flow Group har klart definerte verdier, målsettinger og ledelses-prinsipper. Disse har nå fått et klart formspråk i henhold til Flow Groups Corporate Identity. Formgivning og produksjon av Across.

Bak kulissene med SSO

SSOs sesongprogram
Stavanger Symfoniorkesters sesongprogram 2016/17

06.09.2016: Håst ubestrøket papir med punktlakkering og en strålende fotoreportasje av Marie Von Krogh er stikkord for årets program. SSOs musikere bak kulissene gir en frydefyll innsikt i livet bak scenen. Takk til SSOs administrasjon for godt innhold og strålende oppfølgning. Til publikum: God lesning! Programmet får du i Stavanger Konserthus.

Navalimpianti

Navalimpianti på ONS 2016

06.09.2016: Across har gitt form til messestand og infomappe for Navalimpianti på årets oljemesse. Takk for godt samarbeid og fin prosess.

FLOW Group

FLOW Goup identitet med undelogoer
FLOW Group websider
FLOW Group folder
Across bygger identitet for FLOW Group

06.09.2016: Across bygger for tiden identitet og innhold til FLOW Group.

Flow Group bygger et robust og spennende kvalitetskonsern. Fem solide og velrenommerte virksomheter har gått sammen om å etablere FLOW Group, som blir blant Norges største og ledende selskaper innen installasjon, drift, vedlikehold og rehabilitering av teknisk infrastruktur i bedriftsmarkedet. Med aktive eiere, lokal forankring og dedikerte medarbeidere er FLOW Group din perfekte partner på rør, elektro, ventilasjon, kulde og tekniske totalentrepriser uansett hvor du er i landet. Vi gir deg ett kontaktpunkt, høy kompetanse og kostnadseffektive, innovative løsninger som sikrer deg kvalitet og gode opplevelser i alle prosesser. (hentet fra FLOW Groups web)

Across har flyttet inn hos Absinthen!

Absinthen i Østre bydel, bilde er hentet fra Absinthen.no

08.04.2016: Across har etablert seg i Absinthen. Dette Absinth-grønne bygget i Østre bydel huser nå en rekke spennende virksomheter. Kom gjerne innom for felles ideutvikling eller bare en smak av den nye absinthen. Adressen er forøvrig Nedre Banegate 41, 4014 Stavanger. Across har samme mail og mob som før. Hjertelig velkommen til Absinthen!

Mvh. Petter Jacobsen, Across

Across

© 2020 - Across - Valberget 11, 4006 Stavanger

Design & utvikling Sømme